Pozivamo Vas na vatrogasno natjecanje sa starim vatrogasnim kolima (RVŠ) “11. Memorijal Marije Badl” koji će se održati 26.08.2017.g. (subota) sa početkom u 17 sati iza Osnovne škole u Krapinskim Toplicama.

Vježba se izvodi prema pravilniku za natjecanja sa zaprežnim špricama. Svako društvo vježbu izvodi sa vlastitom štrcaljkom, a ukoliko je nemaju vježba će se izvoditi na štrcaljki DVD-a Krapinske Toplice koja je proizvedena 1870.g.

Natjecanje se održava u slijedećim kategorijama:
•    dobrovoljni vatrogasci – muški
•    dobrovoljni vatrogasci – žene
(naravno mogu i profesionalni vatrogasci u kategoriji dobrovoljni)
Za najbolje plasirane ekipe osigurani su pehari, a dodijelit će se i nagrade za najstariju ekipu i najstarijeg natjecatelja, dok pobjednik dobiva i prijelazni pehar. Sve ekipe dobit će priznanja za sudjelovanje na Memorijalu.

Nakon proglašenja rezultata natjecanja organizirano je druženje učesnika i gostiju.
Kotizacija za natjecanje iznosi 300,00 kn po ekipi (uključena prehrana, te osvježavajući napitak prilikom izvođenja vježbe).
Pravilnik za natjecanje sa starim vatrogasnim kolima i obrasce za prijavu i popis  ekipe možete pruzeti niže u prilogu.

Radi lakše organizacije i brže obrade podataka, molimo Vas da nam dostavite popis ekipa (najkasnije do 20.08.2017) i popis članova ekipe (najkasnije do 23.08.2017.) putem web obrasca, koji je dostupan niže. Alternativno, podatke možete dostaviti na “stari” način, tako da preuzmete navedene obrasce i dostavite ih putem faksa DVD-a broj: 049/234-233 ili e-mailom: dvdkt@vzokt.hr, a za sve dodatne informacije vezane uz natjecanje možete se obratiti  na broj mobitela 091-1120-253 (Salatko) ili  091/1120-240 (Huzak).

Preuzmite:

Unaprijed se radujemo Vašem dolasku!

Prijava natjecateljskih odjeljenja.

Molimo Vas da u niže navedenom obrascu unesete ekipe koje prijavljujete za natjecanje (jedan DVD/JVP može istovremeno unjeti više ekipa):

Unesite sva odjeljenja sa kojima se želite natjecati:

  Podaci o odjeljenju

 • * Ako prijavljujete više ekipa unesite i ostale ekipe (2, 3, 4 ,5), u suprotnome, ostavite prazno.
 • Kontakt podaci

 

Provjera

 

Preferiramo online unos podataka, jer će se na taj način puno brže vršiti obrada (izvoz i uvoz) iz aplikacije u aplikaciju.

Ukoliko niste sigurni ili imate problema sa unosom i dalje postoji “stari” način:

 • Preuzmite, isprintajte, ispunite rukom i donesite na samo natjecanje (prethodno obrazac obavezno pošaljite putem maila ili faksa)

Popis natjecateljskih odjeljenja (ispis)

 • Preuzmite, uredite u Vašem tekstualnom editoru (Microsoft Word, LibreOffice i sl.), isprintajte i donesite naa samo natjecanje (prethodno obrazac obavezno pošaljite putem maila ili faksa)

Popis natjecateljskih odjeljenja (dodaj)

Unos natjecatelja.

Molimo Vas da u niže navedenom obrascu unesete natjecatelje (ukoliko imate više ekipa, ispunite samo ovaj obrazac više puta):

Unesite podatke o natjecateljima

  Podaci o ekipi

 • Ukoliko prijavljujete više ekipa, posebno ispunite obrazac za svaku od njih.
 • Podaci o natjecateljima

 • Kontakt podaci

 • Podatke koje ste unjeli, dobiti ćete i na svoj email, ukoliko je došlo do greške prilikom unosa, izmjenu podataka ćemo napraviti za vrijeme samog natjecanja.
 

Provjera

 

Preferiramo online unos podataka, jer će se na taj način puno brže vršiti obrada (izvoz i uvoz) iz aplikacije u aplikaciju.

Ukoliko niste sigurnu ili imate problema sa unosom i dalje postoji “stari” način:

 • Preuzmite, isprintajte, ispunite rukom i donesite na samo natjecanje (prethodno obrazac obavezno pošaljite putem maila ili faksa)

Popis natjecatelja (ispis)

 • Preuzmite, uredite u Vašem tekstualnom editoru (Microsoft Word, LibreOffice i sl.), isprintajte i donesite na samo natjecanje (prethodno obrazac obavezno pošaljite putem maila ili faksa)

Popis natjecatelja (dodaj)

Zadnja izmjena: 15.08.2017. u 19:42.