Pozivamo Vas na vatrogasno natjecanje sa starim vatrogasnim kolima (RVŠ) “11. Memorijal Marije Badl” koji će se održati 26.08.2017.g. (subota) sa početkom u 17 sati iza Osnovne škole u Krapinskim Toplicama.

Vježba se izvodi prema pravilniku za natjecanja sa zaprežnim špricama. Svako društvo vježbu izvodi sa vlastitom štrcaljkom, a ukoliko je nemaju vježba će se izvoditi na štrcaljki DVD-a Krapinske Toplice koja je proizvedena 1870.g.

Natjecanje se održava u slijedećim kategorijama:
•    dobrovoljni vatrogasci – muški
•    dobrovoljni vatrogasci – žene
(naravno mogu i profesionalni vatrogasci u kategoriji dobrovoljni)
Za najbolje plasirane ekipe osigurani su pehari, a dodijelit će se i nagrade za najstariju ekipu i najstarijeg natjecatelja, dok pobjednik dobiva i prijelazni pehar. Sve ekipe dobit će priznanja za sudjelovanje na Memorijalu.

Plakat_mb_2017

Nakon proglašenja rezultata natjecanja organizirano je druženje učesnika i gostiju.
Kotizacija za natjecanje iznosi 300,00 kn po ekipi (uključena prehrana, te osvježavajući napitak prilikom izvođenja vježbe).
Pravilnik za natjecanje sa starim vatrogasnim kolima i obrasce za prijavu i popis  ekipe možete pruzeti niže u prilogu.

Radi lakše organizacije i brže obrade podataka, molimo Vas da nam dostavite popis ekipa (najkasnije do 20.08.2017) i popis članova ekipe (najkasnije do 23.08.2017.) putem web obrasca, koji je dostupan niže. Alternativno, podatke možete dostaviti na “stari” način, tako da preuzmete navedene obrasce i dostavite ih putem faksa DVD-a broj: 049/234-233 ili e-mailom: dvdkt@vzokt.hr, a za sve dodatne informacije vezane uz natjecanje možete se obratiti  na broj mobitela 091-1120-253 (Salatko) ili  091/1120-240 (Huzak).

Preuzmite:

Unaprijed se radujemo Vašem dolasku!

Prijave su zatvorene!

  • Preuzmite, isprintajte, ispunite rukom i donesite na samo natjecanje (prethodno obrazac obavezno pošaljite putem maila ili faksa)

Popis natjecateljskih odjeljenja (ispis)

  • Preuzmite, uredite u Vašem tekstualnom editoru (Microsoft Word, LibreOffice i sl.), isprintajte i donesite naa samo natjecanje (prethodno obrazac obavezno pošaljite putem maila ili faksa)

Popis natjecateljskih odjeljenja (dodaj)

  • Preuzmite, isprintajte, ispunite rukom i donesite na samo natjecanje (prethodno obrazac obavezno pošaljite putem maila ili faksa)

Popis natjecatelja (ispis)

  • Preuzmite, uredite u Vašem tekstualnom editoru (Microsoft Word, LibreOffice i sl.), isprintajte i donesite na samo natjecanje (prethodno obrazac obavezno pošaljite putem maila ili faksa)

Popis natjecatelja (dodaj)

Zadnja izmjena: 26.08.2017. u 15:02.