Plakat MB 2022 A4

Pozivamo Vas na vatrogasno natjecanje sa starim vatrogasnim kolima (RVŠ) “14. Memorijal Marije Badl” koji će se održati 27.08.2022.g. (subota) sa početkom u 15:00 sati kod novog vatrogasnog doma, Vrtnjakovec 129B.

Vježba se izvodi prema pravilniku za natjecanja sa zaprežnim špricama. Svako društvo vježbu izvodi sa vlastitom štrcaljkom, a ukoliko je nemaju vježba će se izvoditi na štrcaljki DVD-a Krapinske Toplice koja je proizvedena 1870.g.

Natjecanje se održava u sljedećim kategorijama:

  • dobrovoljni vatrogasci – muški (JVP/DVD)
  • dobrovoljni vatrogasci – žene

Za najbolje plasirane ekipe osigurani su pehari, a dodijelit će se i nagrade za najstariju ekipu i najstarijeg natjecatelja, dok pobjednik dobiva i prijelazni pehar. Sve ekipe dobit će priznanja za sudjelovanje na Memorijalu.

Nakon proglašenja rezultata natjecanja organizirano je druženje učesnika i gostiju.

Kotizacija za natjecanje iznosi 400,00 kn po ekipi (uključena prehrana te osvježavajući napitak prilikom izvođenja vježbe).

Pravilnik za natjecanje sa starim vatrogasnim kolima i obrasce za prijavu i popis  ekipe možete preuzeti u nastavku.

Radi lakše organizacije i brže obrade podataka, molimo Vas da nam dostavite:

  • popis ekipa (najkasnije do 19.08.2022) i
  • popis članova ekipe (najkasnije do 21.08.2022.)

putem dolje navedenog web obrasca. Alternativno, podatke možete dostaviti na “konvencionalni” način, tako da preuzmete navedene obrasce i dostavite ih (bilo računalno ispunjene ili rukom) na e-mail: dvdkt@vzokt.hr, a za sve dodatne informacije vezane uz natjecanje možete se obratiti na broj mobitela 099/692-2808 (Kramarić) ili  091/1120-240 (Huzak).

Unaprijed se radujemo Vašem dolasku!

Krapinske Toplice, 20.07.2022.g.

Preuzmite:

Online predaja popisa natjecateljskih odjeljenja

Prijave su završile!

Online predaja popisa natjecatelja

Prijave su završile!

Popis natjecateljskih odjeljenja

  • Preuzmite, isprintajte, ispunite rukom i donesite na samo natjecanje (prethodno obrazac obavezno pošaljite putem maila ili faksa)

Popis natjecateljskih odjeljenja (ispis)

  • Preuzmite, uredite u Vašem tekstualnom editoru (Microsoft Word, LibreOffice i sl.), isprintajte i donesite naa samo natjecanje (prethodno obrazac obavezno pošaljite putem maila ili faksa)

Popis natjecateljskih odjeljenja (dodaj)

Popis natjecatelja

  • Preuzmite, isprintajte, ispunite rukom i donesite na samo natjecanje (prethodno obrazac obavezno pošaljite putem maila ili faksa)

Popis natjecatelja (ispis)

  • Preuzmite, uredite u Vašem tekstualnom editoru (Microsoft Word, LibreOffice i sl.), isprintajte i donesite na samo natjecanje (prethodno obrazac obavezno pošaljite putem maila ili faksa)

Popis natjecatelja (dodaj)